Odezwa do muzułmanów
Koran został napisany w formie, w tym w lokalnym i w danym czasie dialekcie, i w treści na poziomie ludzkim (a m.in. nie ma tam żadnych informacji o przyszłości ludzkości np. że będą telefony bezprzewodowe, komputery, samoloty, loty w kosmos itp., itd)... Zawiera wiele błędów, niespójności itp. i opiera się na skopiowanych materiach z innych wierzeń, pism... Koran jest pro-degeneracyjny, pro-destrukcyjny, antyludzki, nieetyczny... W tym nie wyróżnia ludzi pozytywnych, konstruktywnych, prawych, tylko tzw. wierzących i niewiernych...! I usprawiedliwia szkodzenie, niszczenie, pogrążanie, byle było to czynione w imię tej ideologii...!!!
W religijnym procederze prosperują kłamcy, oszuści, osobniki chciwe, psychopaci, debile, osobniki obłąkane, niedorozwinięte umysłowo i z innymi problemami...
Nie ma żadnych osób duchownych - wystarczy przebrać najgorszych złoczyńców za tzw. duchownych, a tzw. duchownych za złoczyńców, a nikt się nie zorientuje... To samo dotyczy tzw świętych relikwii, miejsc...
Gdybyście wychowali się winnej wierze, to bylibyście wyznawcami innej wiary np. judaizmu...
A dlaczego nie tysiąc lat temu, albo nie za rok... - Dlaczego zdaję sobie sprawę z tego, że nic nie nastąpi też i za 100 tysięcy lat i za kolejnych 100 tysięcy lat też nie i za następnych 100 tysięcy lat także NIE!!!...
Minęło tysiąc kilkaset lat... - Macie zamiar czekać na cuda w nieskończoność... W każdej bajce religijnej wszystko zawsze stało się dawno, dawno temu, a cuda nastąpią, zawsze, w odległej, odległej przyszłości... Tylko dalej musicie im wierzyć, ich słuchać, utrzymywać i czekać [w nieskończoność...].
[b]Przemoc w Koranie
3:10 Zaprawdę, tym, którzy nie uwierzyli, nie pomogą nic wobec Boga ani ich majątki, ani ich dzieci! Oni będą paliwem dla ognia!
3:131 I bójcie się ognia, który został przygotowany dla niewiernych!
Walka o islam i bycie w niej zabitym jest podstawową ideą dżihadu.
74 Niechże walczą na drodze Boga ci, którzy za życie tego świata kupują życie ostateczne! A kto walczy na drodze Boga i zostanie zabity albo zwycięży, otrzyma od Nas nagrodę ogromną.
4:89 Oni by chcieli, abyście byli niewiernymi, tak jak oni są niewiernymi, abyście więc byli równi. Przeto nie bierzcie sobie opiekunów spośród nich, dopóki oni nie wywędrują razem na drodze Boga. A jeśli się odwrócą, to chwytajcie i zabijajcie ich, gdziekolwiek ich znajdziecie! I nie bierzcie sobie spośród nich ani opiekuna, ani pomocnika!
Powyższy fragment uzasadnia karę śmierci za apostazję zgodną z prawem szariatu.
8:12 Twój Pan objawił aniołom: „Oto Ja jestem z wami! Umocnijcie więc tych, którzy wierzą! Ja wrzucę strach w serca niewiernych. Bijcie ich więc po karkach! Bijcie ich po wszystkich palcach!”
8:17 To nie wy ich zabijaliście, lecz Bóg ich zabijał. To nie ty rzuciłeś, kiedy rzuciłeś, lecz to Bóg rzucił; aby doświadczyć wiernych doświadczeniem pięknym, pochodzącym od Niego. Zaprawdę, Bóg jest słyszącym, wszechwiedzącym!
Powyższy fragment tłumaczy, aby nie przejmować się przelewem krwi podczas dżihadu. Dżihadysta jest tylko narzędziem w rękach Allacha – to mówi powyższy fragment.
8:67 Nie jest odpowiednie dla Proroka, aby brał jeńców, dopóki on nie dokona całkowitego podboju ziemi. Wy pragniecie tego, co przypadkowe na tym świecie, a Bóg chce życia ostatecznego. Bóg jest potężny, mądry!
W myśl tej zasady dżihadyści zabijają pokonanych, chyba że Ci przyjmą islam.
9:30 Żydzi powiedzieli: „Uzajr jest synem Boga.” A chrześcijanie powiedzieli: „Mesjasz jest synem Boga.” Takie są słowa wypowiedziane ich ustami. Oni naśladują słowa tych, którzy przedtem nie wierzyli. Niech zwalczy ich Bóg! Jakże oni są przewrotni!
Karą za twierdzenie iż Bóg ma syna jest dla fundamentalistów ukrzyżowanie sprawcy.
17:16 A kiedy chcemy zgubić jakieś miasto, to nakazujemy jego mieszkańcom żyjącym w dobrobycie, aby oddawali się tam rozpuście. Wtedy sprawdza się nad nim słowo i niszczymy je całkowicie.
Miejscem takiej rozpusty jest dla dżihadystów Zachód.
47:4 Kiedy więc spotkacie tych, którzy nie wierzą, to uderzcie ich mieczem po szyi; a kiedy ich całkiem rozbijecie, to mocno zaciśnijcie na nich pęta.
Powyższy fragment uzasadnia, dlaczego dżihadyści muszą walczyć dla Allacha, choć Allach sam dałby sobie radę. Chodzi o to, że dżihad jest doświadczeniem wiary.
61:4 Zaprawdę, Bóg miłuje tych, którzy walczą na Jego drodze w zwartych szeregach, jak gdyby byli budowlą solidną.
69:30 – 33 „Bierzcie go i nałóżcie mu kajdany! Potem w ogniu piekielnym palcie go! Następnie zakujcie go w łańcuch, którego długość wynosi siedemdziesiąt łokci!” Bo on nie wierzył w Boga potężnego
76:4 Zaprawdę, przygotowaliśmy dla niewiernych łańcuchy, kajdany i ogień płonący.
https://racjonalista.tv/przemoc-w-koranie/ | 31 sierpnia 2016
Od strony religijnej: absolutnie nie liczcie na to, że bóstwo was nagrodzi za:[/b]
- przestępstwa, zbrodnie, w tym za gwałty, cierpienia, rabunki, mordy...!!!
- słuchanie psychopatów, dębili, osobników anormalnych, obłąkanych, aspołecznych...!!!
- niewiedzę, ciemnotę, głupotę, postępowanie anormalne itp...!!!
Po to macie oczy, uszy, narząd mowy, ręce, nogi, rozum aby myśleć, zdobywać wiedzę, sprawdzać, analizować!!! A za tego zaniechanie nikt was nie nagrodzi...
To nie ktoś, tylko Wy jesteście winni...!!!
Nie liczcie więc na jakiekolwiek wymówki, usprawiedliwienia (a, bo to on mi tak nakłamał, oszukał mnie itd. A jak kazałby ci zjeść gówno i obiecał za to nagrodę w niebie, to też byś zjadł i uważał się za usprawiedliwionego...)...
Nie wiesz, nie rozumiesz, nic tego nie potwierdza, jest to niewiarygodne, nieetyczne, złe itp., itd., to tego nie stosuj, nie realizuj, nie rób, nie słuchaj, nie rozpowszechniaj itp., itd.!!!
Bądź mądry, pozytywnie się rozwijaj, postępuj konstruktywnie, bądź etyczny, wartościowy, osiągaj pozytywne cele, dawaj taki przykład!!!
Tylko wówczas możesz liczyć na nagrodę.
ODSZEDŁEM Z ISLAMU, SPOWIEDŹ EX MUZUŁMANINA CZĘŚĆ 2
https://www.youtube.com/watch?v=U7SghX5 ... annel=mudi | 05.08.2025 r.
Jezus i Mahomet Oczami Spinozy: Analiza, Która Łamie Dogmaty
https://www.youtube.com/watch?v=H4t_a8j ... mys%C5%82u
Był demonem pustyni, jednym z wielu bóstw plemiennych, miał żonę… Historia Jahwe cz. I
https://youtu.be/s8AjU2cSg7k?si=XaQMYrgMic-W2OvN | 09.2024
Mahomet był zbrodniarzem, nad zbrodniarzami, w tym seryjnym mordercą*, zajmował się napadami rabunkowymi, łupieżczymi, i pewnie gwałtami, najazdami, zajmowaniem czyich terenów, parał się niewolnictwem, ogłupiał, demoralizował, wypaczał, okłamywał, wynaturzał i, najprawdopodobniej, analfabetą... I wy nazywacie go najwspanialszym człowiekiem na świecie...!!! I go, od kilkunastu wieków, naśladujecie...!!!
*"Mahomet zabił około 3 tysięcy ludzi. Między innymi ściął 700 Żydów z plemienia Banu Kurajza w Medynie w roku 627.
W Sirat Rasul Allah czytamy: "Wtedy ludzie z plemienia Kurajza poddali się i Apostoł uwięził ich w Medynie. Po czym Apostoł wyszedł na targ w Medynie i zaczął kopać rowy. Po czym posłał po nich i ścinał im głowy, wrzucając do rowów, gdy przyprowadzano ich partiami. Było ich wszystkich 600 lub 700, choć niektórzy uważają, że aż 800 lub 900.”
https://chnnews.pl/ameryka/item/3946-po ... ultat.html | 17 lipiec 2017
„Wszystko stworzyło bóstwo!!!” „ Wiec co tu się nad czymkolwiek zastanawiać, wyjaśniać!”
Z czego i jak powstało bóstwo… Z czego i jak stworzyło wszechświat… Jakie jest tego prawdopodobieństwo…
Naukowcy po dziś dzień zastanawiają się nad tysiącami, wyjaśniają tysiące zagadnień. I mają jeszcze dużo, dużo więcej do zastanawiania się, wyjaśniania, przez tysiące lat…
„No to udowodnij, że nie ma bóstwa! Bo jak nie udowodnisz, to oznacza że istnieje!” – To wyłącznie ty masz udowodnić, że bóstwo, coś innego istnieje, a nie osoby trzeźwo rozumujące! Jeśli ja twierdzę, że np. potrafię lewitować, znikać, wyczarowywać dowolne rzeczy, to wyłącznie ja muszę to wykazać (a nie ty, że tak nie jest. Bo jak nie udowodnisz że nie potrafię, to oznacza że potrafię…)!
Ale niech tam.
Do twierdzących, że mają dowody istnienia, działania bóstwa.
Proszę je przedstawić (mi wystarczy, że pojawi się tutaj > < kropka* (oczywiście nie za sprawą działania człowieka)).
*Mogą się oto modlić miliardy ludzi, przez, łącznie, miliardy godzin (cóż to za błahostka dla „stworzyciela” wszechświata. Ilu wojnom i innym potwornościom, mordom, torturom „w jego” imieniu, zapobiegłoby bóstwo, gdyby unaoczniło swoje istnienie, ten największy dobroczyńca...).
– WYZYWAM WSZYSTKIE BÓSTWA NA SPRAWDZIAN: DAJCIE ŚWIADECTWO PRAWDZIE O WASZYM ISTNIENIU!!!
Nie ma kropki!!! To nie ma gadania o CIĘŻKICH, POGRĄŻAJĄCYCH BREDNIACH!!! KROPKA / · / •
PS1
Jestem potężniejszy od wszystkich bóstw, bo ja potrafiłem postawić kropkę (nawet w 3 wersjach), a one NIE...
PS2
Można także ogłosić zbiorowe modły do bóstwa/wszelkich/jakichkolwiek bóstw, by na mnie wpłynęło/nawróciło, i niech to robią miliardy wyznawców.
PS3
I co? Dalej jestem zdrowy na umyśle, i m.in. jestem przeciwny religijnym bredniom, truciznom, i uważam, że bóstwa istnieją WYŁĄCZNIE w wyobraźni osób, którym to wpojono, temu ulegli, to naśladują!
PS4
No to niech miliardy ludzi modlą się o ukaranie mnie przez dowolne bóstwo.
PS5
I co? Jestem cały, zdrowy i to Ja uzdrawiam, wyzwalam ludzi od religijnych bredni, trucizn, destrukcyjnego wpływania na nich, ich wykorzystywania przez religijnych sekciarzy i ich ofiary! Więc znów jestem potężniejszy od wszystkich bóstw we wszechświecie!...
Gdyby jakiekolwiek bóstwo istniało, to nikt nie musiałby polegać na wierze, nikogo na WIARĘ nawracać...
Więc nie trujcie, nie ogłupiajcie, nie demoralizujcie, nie wypaczajcie umysłów; nie uszkadzajcie psychik; nie uczcie, nie wywołujcie naśladownictwa; tego nie rozpowszechniajcie, nie szkodźcie; nie pogrążajcie! Was tak potraktowano; nauczono, no to robicie to następnym, a ci kolejnym – ot i cała tajemnica tego procederu...!
„Jesteś chory, bo to jest kara boska za grzechy”.
Miliony nikczemników, zwyrodnialców, ateistów dożyło w pełni zdrowia sędziwego wieku… Miliony uczciwych. dobrych, prawych, gorliwie wierzących w bóstwo ludzi wcześnie zmarło z powodu chorób…

Islam jest antyludzką, odrażającą ideologią, w tym odbywa się w jej ramach, wszechstronnie, negatywna selekcja...!!!
W jej ramach wymusza się hipokryzję, aby przeżyć... Zaleca kłamstwo, oszustwo...
Za krytykę Koranu, Mahometa, islamu kartą jest śmierć...!!!
Nie da się zdemaskować kłamstwa, ustalić prawdy bez podważania, dociekania, badania, ustalania itp. (na tym opiera się rozwój nauki, powinien opierać się rozwój systemów społecznych, politycznych, gospodarczych itp.)...!!!
Nie wyobrażam sobie, jak i miliony innych, funkcjonowania w ramach tej ideologii ani przez chwilę!!!
Muzułmanie zastanówcie się nad poniższym…
Jeśli masz złe geny, chcesz je przekazać; degenerować, demoralizować, wypaczać, wynaturzać; pogrążać ludzki gatunek, złą psychikę, zły umysł, jesteś brzydki, głupi, debilny, analfabetą, psychopatą, pedofilem, chcesz wymuszać, aby kobiety chodziły prawie całkowicie opatulone ubraniem, w tym z workiem na głowie, chcesz okaleczać narządy płciowe dziewczynek, chcesz gwałcić, mieć niewolnice (w różnych opcjach: jak tzw. żony, porwane dzieci, kobiety, seksualne niewolnice), chcesz grabić, mordować, zajmować czyjeś tereny, chcesz ogłupiać / nawracać na antyludzką, zbrodniczą islamską ideologię (zwaną religią); żyć w niewiedzy, ciemnocie, kłamstwie, ogłupieniu, głupocie, w destrukcyjnym ograniczaniu rozwoju, samoograniczaniu się, podporządkowywaniu się osobnikom o niskim, szkodliwym potencjalne umysłowym, psychicznym, nienormalności, obłędzie, obłąkaniu, strachu, nienawiści, terrorze, cierpieniu, zginąć w którejś z wojen i jeszcze chcesz otrzymać za to nagrodę w wymyślonym niebie, to zostań muzułmaninem…
Jesteś umysłowo, psychicznie, fizycznie atrakcyjny, masz dobre geny, jesteś osobą inteligentną, świadomą, etyczną, w tym nie chcesz nic robić z powyżej wymienionych czynności, budzą one, ta ideologia w tobie odrazę, bunt, potrzebę przed tym, nią siebie i innych obrony, chcesz, osiągasz pozytywne cele, bo jesteś osobą konstruktywną, pozytywną, w tym ateistą i m.in. anty muzułmaninem, to nie przeżyjesz w muzułmańskim „raju” (z których to „rajów” sami muzułmanie uciekają do krajów, jeszcze, niemuzułmańskich, po czym rozpowszechniają to przed czym uciekli…)!!!